Megújult a mentőállomás bútorzata…

Mar 10 2016
(0) Comments

A dinamizált mentőállomás javított a munkakörülményeken , sajnos a belső bútorzat megújulására csak részben volt gazdasági kerete az Országos Mentőszolgálatnak ezért felajánlókat kerestünk a mentőállomás komfortjának javításához.

Az Országos Mentőszolgálatnak sikerült a régi rozsdás fém öltözőszekrények helyett új a ruházat és egyéb személyes holmik elhelyezését biztosító laminált lapból készült szekrényeket csináltatni. Nagy örömmel vették a kollégák , hogy végre tiszta és új szekrényekből felöltözve vehetik fel a munkát.
A Várpalota Város Önkormányzata és az Egy Mosolyért Alapítvány segítségével az újonnan kialakított nappali tartózkodó bútorzatának kialakításában nyújtott jelentős segítséget azzal , hogy 189 000 ft értékben vásárolt ülőgarnitúrát az állomásnak. Igen kényelmes és esztétikus kivitelezésű a mai elvárásoknak maximálisan megfelel és a dolgozók pihenését a kivonulások között szolgálja.
Galambos Szilvia, Treuer Imre és Kádár István képviselők 90 000 ft összeget ajánlottak fel 2015-ben a mentőállomásnak ebből szintén a nappali tartózkodóba vásároltunk a napi adminisztrációs teendők ellátásához szükséges dokumentumok tárolására, illetve a korábban vásárolt tv alá egy szekrényt mely szintén esztétikus és akár egy ízlésesen berendezett nappali bútorzataként is megállná a helyét. Ebből az összegből került beszerzésre négy darab éjjeli lámpa is minden egyes háló helységbe. Jó közérzetet ad az állománynak mintha otthon pihenhetne az ellátások között. A fényt adó éjjeli lámpák megkönnyítik az éjszakai kivonulást és meggyorsítják azt.
A Veszprém Megyei 04 Alapítvánnyal kötött a mentőállomás egy megállapodást melyben az állomány vállalta , hogy 150 000 forintot tesz az alapítványba ahonnan 300 000 forintot kap az állomás komfortjának javítására. A felajánlók neveit olvashatják a honlapon és korábbi bejegyzés kapcsán. Ezt az összeget még a tavaly lebonyolított adományokból sikerült eszközölni . Ebből az összegből sikerült négy darab fenyőágyra szert tenni minden kényelmet kielégítő ágybetétekkel melyet kedvezményesen a Fenyőbútor Áruház biztosított Veszprémből akik felajánlásként négy darab éjjeli szekrénnyel további hozzájárulást tettek. Éjszakai pihenést kiválóan szolgálják és kímélik az egyébként is erősen igénybe vett mentő derekakat.
Mindenkinek nagyon köszönjük a felajánlásokat .
Célunk a további munkakörülmények javítása , hogy kipihent és koncentrált mentők segíthessék  ha bármilyen betegség vagy baleset éri Önöket.
Tisztelettel
Várpalota Mentőállomás dolgozói
IMG_4411 IMG_4413 IMG_4417