Adomány bemutató…..

Nov 21 2016
(0) Comments

 

img_0107

Szerdán délelőtt ünnepélyes keretek között mutatták be azokat az adományokat, melyeket a Várpalotai Mentőállomás kapott az elmúlt közel egy évben.

A mintegy 1,5 milliós fejlesztés többek között a várpalotai és a pétfürdői önkormányzat, a 0 4 Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat, a Csoportpraxis 4 Kft., a Várpalotai Közüzemi Kft. és több más helyi cég és vállalkozó jóvoltából valósult meg.  

– A beszerzett eszközök ezúttal az épület és a dolgozók komfortjának javítását célozták – mondta el a rendezvényen Munkácsi Zsolt mentőszakápoló, akit a napokban újra kineveztek a Várpalotai Mentőállomás vezetőjévé.

– Megújult a mentőállomás előtti útszakasz, a nappali tartózkodó helyiség gazdagodott egy ülőgarnitúrával és egy korszerű dolgozósarokkal. A higiénia javítása céljából mostantól egy mosó- és egy szárítógép is a dolgozók rendelkezésére áll. Ezek mellett az épület több helyiségébe új bútorok, lámpák, valamint számítástechnikai eszközök kerültek, de klímarendszer is működik majd a létesítményben – tájékoztatta a megjelenteket Munkácsi Zsolt az adományokat hivatalosan bemutató ünnepségen.

– Egy olyan eseményen vagyunk, ami jól példázza a hivatásos közszolgálati szervek, az önkormányzatok és a civilek között működő összefogást – hangsúlyozta köszöntőjében Vörös Péter, az Országos Mentőszolgálat közép-dunántúli regionális vezetője.

Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere elmondta, a város számára rendkívül fontos a helyi egészségügy helyzete. – Az önkormányzat ugyan csak az egészségügyi alapellátásért felel, ám szeretnénk, hogy minél jobb körülményeket tudjunk biztosítani egyéb vonatkozásban is az egészségügyben. Amennyiben a jövőben is érkezik megkeresés, a lehetőségeinkhez mérten továbbra is hozzájárulunk az ellátás színvonalának javításához a mentőállomáson – tette hozzá a polgármester, aki köszöntőjében külön méltatta Munkácsi Zsolt állomásvezető példaértékű elhivatottságát, s kitartó munkáját.

Az adományozók:
Várpalota Önkormányzat
Pétfürdő Önkormányzat
Fenyőbútor Centrum Veszprém, Szabó Család
Közüzemi Kft
Martin Metal’s, Penk Család
Csoportpraxis 4 Kft
Balident Kft
Egy Mosolyért Alapítvány, Várpalota
Veszprém Megyei Mentőszervezet 004 Alapítvány
Bátor Kft, Bátor Antal
Tesco Várpalota
Galambos Szilvia Várp. Önk. Képviselő
Treuer Imre Várp. Önk. Képviselő
Kádár István Várp. Önk. Képviselő
Pí Víz  Verger Mihály
Kastélydomb Kávézó Fenyő Csaba
Öcsi Cukrázda Kóti László, Vaszary László
Várpalota Város Önkormányzat Képviselő testületének tagjai
Simon Tibor Palota Klíma Bt
Lajkó Tibor Műszaki Kereskedés
Várpalota Mentőállomás Dolgozói
Országos Mentőszolgálat
Adományok:
4db fenyőágy matraccal, 4 db fenyő éjjeli szekrény
1db nappali ülőgarnitúra
1db TV állvány
1db irattartó szekrény
Dolgozó sarok kialakítása
Számítógép és monitor
4db éjjeli lámpa
Klímaberendezés
Hűtő
Állólámpa
2db relax fotel
Mosógép, szárítógép
4db ventillátor
1db szendvicssütő
étkészlet és evőeszköz készlet
Öltözőszekrény
Tűzhely
Szóda/hideg/meleg-víz automata és folyamatos feltöltése/PI víz/
img_0118 img_0109 img_0110 img_0115