2010.03.11. Reggeli balesetek, levágott ujj, kutyatámadás

Jan 29 2011
(0) Comments

Nem sokkal reggel hét óra után frontális karambolhoz riasztották a várpalotai esetkocsit Öskü és Hajmáskér közé a 8-as útra. A párhuzamosan indított veszprémi rohamkocsi és mentőgépkocsi előtt néhány perccel a helyszínre érkező várpalotai egység azonnal megkezdte a helyszín felmérését és a sérültek ellátását. Végül egy súlyos sérültet szállítottak a veszprémi kórház traumatológiájára, ketten saját felelősségükre, nyilatkozat ellenében a helyszínen maradtak. A balesetben egy személygépkocsi és egy pénzszállító autó ütközött.

A kórházi átadást követően újabb balesethez küldték az autót, ezúttal Nemesvámos térségébe. Itt egy könnyű mellkassérült volt, akit az ugyancsak a helyszínre irányított veszprémi KIM szállíott kórházba.

A nemesvámosi ütközés képei

Nem sokkal a tési eset után Inotára ment az esetkocsi, ahol egy idős nőt a szomszédja kuvasza támadott meg és okozott neki súlyos sérüléseket.

Kora délután a várpalotai KIM a volt inotai Alukohóba vonult, ahol egy férfi munkagéppel részlegesen amputálta bal kezének mutatóujját. Ellátás után őt is a veszprémi kórház baleseti ambulanciájára szállították.

A KIM személyzete által készített kép a részlegesen amputált mutatóujjról (a beteg engedélyével)